Loading...
Rudolph Care

Rudolph Care Intense Lip Treat 10ml

Gjenopprettende pleie og næring for leppene dine.

kr 260,00
Beskrivelse

Intense Lip Treat er fylt med naturlige ingredienser som styrker og beskytter den tynne huden på leppene, og er spesielt god i perioder med skiftende vær og svingende temperaturer. Bringebærfrøolje skaper en barriere som gir leppene beskyttelse, hjelper til med å holde på fuktigheten og motvirker sprukne lepper. Açaioolje styrker og revitaliserer med mineraler og antioksidanter. Sheasmør myker opp balsamen og virker gjenoppbyggende, og vitamin F sørger for balanse i fuktighetsnivået på leppene og har god effekt på tørre rynker.

Du har en fløyelsmyk tekstur som venter, som blander seg med leppene dine og gir leppene en diskré glans. Når du starter en ny Intense Lip Treat, eller går lenger der du ikke bruker Intense Lip Treat, kan de naturlige ingrediensene tykne. Det har ingen betydning for produktets effekt eller kvalitet, og du kan derfor ganske enkelt massere tuben lett inntil produktet kan doseres. Det kan forekomme litt olje ved første trykk.

Leppepomaden er parfymefri, fargeløs og passer for alle typer lepper.

Sertifiseringer
Intense Lip Treat bærer miljømerket Svanemerket og den økologiske sertifiseringen Ecocert Cosmos Organic, som sikrer din og naturens helse i en komplett livssyklus.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Rudolph Care Intense Lip Treat 10ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.