Loading...

Rudolph Care Signature Notes Huile de parfume Rollon 8ml

kr 295,00

Signatur Notes er lukten av Rudolph Care. Feminin, sofistikert og diskret. Lette, flyktige duftmolekyler åpner med friske, grønne topp noter. Bløte beroligende og lett pudrete hjerte noter akkompagnerer duften, rundet av med dype varme bunn noter. En perfekt balanse mellom det sprudlende friske grønne og det varme sensuelle, gir en bløt duft.

Signatur Notes Huile de Parfum er en ren og eksklusiv parfymeolje, skapt i en molekylær komposisjon med naturlige og økologiske ingredienser uten de 26 duft allergenene. Oljen er tilsatt ett snev av vitamin E, økologisk mandel, acai- og tindved olje, og lukten er reservert for kvinnen som bærer den, og de få som kommer i nærheten av henne.

Andreas tips:

"Naturlige og økologiske parfymer utvikler seg i møte med huden og forårsaker nye nyanser og fasetter i løpet av dagen. Jeg har min lille Huile de Parfum rulle med i vesken, klar til å gjenopplive sansene, nå og da, "

Andrea Elisabeth Rudolph

Hvordan bruke parfymen:

Tenk på parfyme som en del av din garderobe. Vær forsiktig når du tar den på - akkurat som med ditt fineste lingeri eller et par dyre silkestrømper. 

 Påfør Huile de Parfum på innsiden av håndleddene og albuene, knærne, øreflippene. Der hvor pulsen slår.

Vil du ha en mer dyp og intens duftopplevelse, kan du bygge din duft opp i lag på lag med Signatur Notes Huile de Parfum. Avslutt med å spraye generøst av Signatur Notes Eau de Parfyme. 

 

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Rudolph Care Signature Notes Huile de parfume Rollon 8ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.