Loading...
Rudolph Care

Rudolph Care Sun Balm SPF50

Nydelig solbalsam for ansikt og kropp som beskytter, fukter og mykgjør huden

As low as kr 625,00
Beskrivelse

Beskytt deg selv og familien din mens du beveger deg i solen. Enten du sykler, surfer, løper eller er på fottur, er Sun Balm SPF 50 en parfymefri balsam som effektivt beskytter barn og voksne mot UVA[1]og UVB-stråler. Balsamen er lett å smøre ut og kan brukes både i ansiktet og på kroppen – og der huden er spesielt utsatt og trenger ekstra beskyttelse. Den beskyttende balsamen sitter på huden selv når du svetter og er aktiv. Sun Balm SPF 50 inneholder ikke vann, men er fylt med rene ingredienser, økologiske oljer, sheasmør og bivoks. Derfor er balsamen også god som beskyttelse på skiferier, hvor du unngår frostskader i kulda – eller som ekstra beskyttelse for barnas sarte kinn før de skal ut å leke i både vintervær og solskinn.

Sun Balm beskytter huden utelukkende med korallvennlige kjemiske filtre, godkjent av Svanemerket. På denne måten unngår du en hvit og klissete følelse på huden – og tar vare på havet du svømmer i.– Med både UVA- og UVB-solfiltre er du beskyttet mot alle slags UV-stråler.

  • Balsamen er ikke fet og trenger raskt inn i huden – og gir derfor ikke en klissete følelse.
  • Sun Balm er parfymefri, og kan derfor brukes på sensitiv hud – og hud som ikke tåler parfyme.
  • De pleiende ingrediensene fukter og mykgjør huden – uten å gå på kompromiss med beskyttelsen.

Vår grunnlegger, Andrea Elisabeth Rudolph, tilbringer mest mulig tid i naturen – gjerne hele året. Det har derfor lenge vært et ønske å produsere en balsam som effektivt beskytter huden i all slags vær – og som sitter på huden som den skal. Derfor er det også et aktivt valg å ikke tilsette vann, slik at balsamen beskytter både mot solens stråler og vinterens kulde. Sun Balm SPF 50 støtter og oppmuntrer til friluftsliv med god samvittighet – og tar kjærlig vare på bådedeg og miljøet vårt.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Rudolph Care Sun Balm SPF50
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.