Loading...
Sisley

Sisley Double Tenseur -instant & long-term 30ml

En primer med botaniske ekstrakter som er effektive både umiddelbart og på lang sikt

kr 1 540,00
Beskrivelse

Sisley Double Tenseur -instant &long-term Et effektiv fuktgivende og løftende hudpleieprodukt. Gir umiddelbart en utglattende effekt samtidig som at den jobber med huden på sikt. 

Denne fuktighetsgivende og ultrasensoriske friske geleen med en "andre hud" -effekt er dobbelt effektiv, både umiddelbart og på lang sikt.

- En øyeblikkelig løftende og jevnende effekt på hudens overflate: Havrefrøekstrakt skaper en kontinuerlig, tøyelig og fleksibel 3D-netting på hudens overflate, som, når den trekkes tilbake, glatter huden, og gir dermed en øyeblikkelig løftende følelse. Samtidig trekker kombinasjonen av Rhatany og Lemon ut toner og jevner hudens tekstur.

- En dyptgående styrking av hudens oppstrammende kapasitet: dag etter dag, den kraftige kombinasjonen av plantebaserte aktive ingredienser, Tiger Nut og Cottonseed ekstrakter, styrker hudens struktur *.

Ansiktet er øyeblikkelig oppstrammet, trekk virker løftet og tegn på utmattelse bleknet. Etter 4 uker er huden mer tonet, den føles tettere for berøringen, som om den plumper seg opp.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Double Tenseur -instant & long-term 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.