Loading...
Sisley

Sisley Gentle Facial Buffing Cream 50ml

Eksfolierer huden og gir en strålende glød. 

kr 1 080,00
Beskrivelse

Gentle Facial Buffing Cream er en revolusjonerende eksfolierende krem som gir deg en sunn, strålende glød. Med sin unike formulering fjerner den effektivt døde hudceller og urenheter, mens den samtidig mykgjør og klargjør huden for videre behandling.

Fordeler:

  • Fornyer og oppfrisker: De forsiktige eksfolierende partiklene løfter og fjerner døde hudceller, avdekker en klarere og mer strålende hud.
  • Dyprengjørende: Absorberer overflødig talg og urenheter for en ren og frisk hud.
  • Forbedrer hudpleierutinen: Klargjør huden slik at den bedre kan absorbere påfølgende kremer og masker.
  • Mykgjørende: Inneholder utdrag av kamilleblomst som mykgjør og roe ned huden.
  • Forberedelse for selvbruning: Gir en jevn og pen selvbruning ved å fjerne døde hudceller.

Gentle Facial Buffing Cream inneholder nøkkelingredienser som kaolin for absorpsjon og eksfolierende mikropartikler for forsiktig fjerning av døde hudceller. Kamilleekstraktet bidrar med sine beroligende og mykgjørende egenskaper.

Buffing Cream påføres som en maske og "rulles" av igjen. På den måten fjernes døde hudceller og urenheter, som er med på å gjøre huden trist og matt. Dette skånsomme produktet inneholder kamille, som har lindrende og mykgjørende egenskaper og gir en fantastisk virkning på sart hud. Ved regelmessig bruk er produktet med på å forbedre hudens struktur og bevare den glatte, jevne overflaten. Buffing Cream stimulerer epidermis (overhuden) og gjør dermed huden mer mottakelig for påfølgende hudpleieprodukter.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Gentle Facial Buffing Cream 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.