Loading...
Sisley

SISLEY Phyto-Teint Nude

Ultralett foundation som gir et naturlig og friskt resultat 

As low as kr 1 005,00
Beskrivelse

Phyto-Teint Nude 1C Petal - din nye favoritt for en naturlig og strålende hud.

Denne innovative foundation er mer enn bare sminke - den er hudpleie og makeup i ett. Med sin lette og friske tekstur smelter den perfekt sammen med huden din og gir en usynlig, men plettfri finish. Resultatet er en hud som ser jevnere, sunnere og mer naturlig ut.

Opplev fordelene selv:

  • Gir en ultra-naturlig og strålende hud 
  • Hydrerer og glatter huden, slik at den føles fyldigere
  • Dekker små urenheter og ujevnheter
  • Finnes i et bredt utvalg av naturlige nyanser for alle hudtoner

Sisley Phyto-Teint Nude er en lett foundation som smelter inn i huden og gir et naturlig resultat. Den gir masse fukt, jevner og glatter ut hudtonen. Huden vil også forbedres over tid, ved hjelp av kiwi ekstrakt, rikt på vitaminer og mineraler, og acerola ekstrakt som revitaliserer huden og gir en naturlig glød. Nøkkelen ligger i den unike "Vita-Light"-komplekset, som booster hudens utstråling og vitalitet. Den oljefrie formelen er også non-komedogen, så du kan være trygg på at den ikke tetter porene.

"Phyto-teint nude" formelen holder på fuktigheten og vil derfor gi en frisk hud hele dagen. Den lette konsistensen er utviklet av Sisley Research Incorporates: et "Hydro-Booster skincare complex" kombinert med hyaluronsyre og konjac, som binder til seg vann og et "Aqua-Lock complex" som tiltrekker seg vann og holder på fukten, takket være mint og plantebasert sukker. Resultatet er en mer plumpet, gjennomfuktet hud.

 
 

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:SISLEY Phyto-Teint Nude
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.