Loading...
Sisley

Sisley Stylo Correct

Korrigerende conealerpenn med en fantastisk dekkevne

As low as kr 685,00
Beskrivelse

Stylo Correct er en korrigerende concealerpenn. Den garanterer en feilfri hudtone takket være en formel med god dekning og en kremet konsistens som er lett å blande ut. Gir øyeblikkelig en strålende, matt finish, slik at du er garantert en feilfri hud hele dagen. Urenheter er skjult, ujevnheter redusert og pigmentforandringer synlig korrigert. For hver dag som går, bidrar Stylo Correct til å minimere synligheten og intensiteten av urenheter. Huden beroliges.
Den briljante, matte finishen skjuler umiddelbart urenheter, jevner ut og reduserer flekker og korrigerer visuelt pigmentfeil.
Concealerpennen innheholder benzosyre og alfa-bisabolol som beroliger huden og minimerer synligheten av urenheter. Konsistensen er lett, virker ikke uttørrende på huden og er lett å påføre og blende. Det elegante designet med to spisser gir et optimalt resultat: i den ene enden en myk, tynn og avrundet concealerpenn for presis påføring og i den andre enden en skumspiss som jevner ut. 

Velg mellom 11 nyanser med en nøytral undertone som passer til de fleste hudtoner.

Godt å vite: Alle nyansene tilsvarer Sisleys foundation-nyanser. Velg f.eks. Stylo Correct i nyanse 2 for nyanse 2N eller 2W.

 

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Stylo Correct
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.