Loading...
Sisley

Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion 140ml

Lotion som gir en jevnere, fastere og mer ungdommelig hud.

kr 2 460,00
Beskrivelse

Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion påføres før Supremÿa At Night-rutinen for å forberede hudens overflate og gjøre den mer utsatt for påfølgende gjenoppbyggende hudpleieprodukter. Et viktig skritt som vekker nattens kraft og fungerer på tre områder:
1. Fukter intensivt
En kombinasjon av fuktighetsgivende hovedingredienser forbereder huden på hudpleierutinen, og fremmer dermed en optimal absorpsjon av påfølgende pleieprodukter. Huden blir intenst fuktet og blir samtidig smidigere, mykere og vakrere.

2. Stimulerer og toner
Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion gjør huden mer mottakelig for fordelene med Supremÿa hudpleie. Huden får ny energi og en jevnere farge.

3. Aktiverer de nattlige mekanismene
Tilfører huden viktige antialdringsingredienser som aktiverer de nattlige mekanismene og øker den gjenopprettende kraften til Supremÿa At Night-rutinen. Ansiktet ser synlig friskt og uthvilt ut, og huden virker gjenoppbygd.
Den innovative og deilige lotionen har en fin konsistens som skaper en følelse av friskhet og forvandles til et behagelig, omsluttende slør når den masseres inn.

Huden bruker all sin energi på å bekjempe, og beskytte seg mot, ytre stressfaktorer i løpet av dagen. Derfor skjer aktiveringen av hudens naturlige reparasjonsprosesser om natten, når huden er beskyttet mot stress. Natten er dermed det optimale tidspunktet for gjenoppbygging av huden, hvor synlige aldringstegn effektivt kan bekjempes. Det er kunnskap om denne kronobiologien som er hjørnesteinen i ekspertisen bak Supremÿa-samlingen.

Den myke og silkemyke Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion fetter ikke, og gir huden en fløyelsmyk og usynlig finish. Supremÿas lette blomsternoter - damaskrose, magnolia og geranium - gir en nydelig duft og et øyeblikk av absolutt velvære.

Glassflasken er resirkulerbar.
Huden føles umiddelbart mykere og mer silkeaktig. Med Supremÿa hudpleieprodukter ser ansiktet synlig uthvilt ut natt etter natt, og huden ser jevnere, fastere og mer ungdommelig ut.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion 140ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.