Loading...
Sisley

Sisley Supremya At Night 50ml

Nattkrem som gir en fyldigere, fastere og gjennomfuktet hud med glød

kr 8 030,00
Beskrivelse

Opplev en ny dimensjon av ungdommelig hud med Sisley Supremÿa At Night Moisturizing Lotion. Denne innovative nattkremen er spesielt utviklet for å maksimere hudens naturlige fornyelsesprosesser mens du sover. Ved å jobbe i takt med kroppens døgnrytme, hjelper den huden din å gjenopprette sin glød, fasthet og ungdommelige utstrålning.

Fordeler:

  • Gjenoppvekker hudens regenereringsevne for en mer ungdommelig og strålende hud
  • Reduserer synlige alderstegn som rynker, tap av fasthet og glød
  • Beskytter huden mot daglige skader og belastninger
  • Lett, silkemyk tekstur som trekker raskt inn og gir en behagelig nattlig opplevelse
  • Dufter deilig av Supremÿas signatur blomsternoter for en fortryllende nattrutine

Ingredienser og bruk

Supremÿa At Night inneholder det patenterte Fundamental Regeneration Complex™ som målrettet stimulerer hudens fornyelsesprosesser om natten.  En unik kombinasjon av nøye utvalgte naturlige ingredienser møter hudens spesifikke behov time for time gjennom natten for optimal anti-aging effekt.

Supremÿa At Night er en nattkrem som jobber med synlige aldringstegn som rynker, tap av fasthet og manglende glød. Kremen inneholder aktive ingredienser som regenererer huden. Den har en lett konsistens som smelter inn i huden og gir en sensorisk opplevelse med duft av Supremÿas florale signaturduft.

Fra første påføring blir fine linjer glattet ut og huden rundt øynene strammet opp. Aldringstegnene blir dramatisk redusert; rynkene minskes, øyelokkene blir fastere og mørke ringer og hevelser synlig redusert.

 

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Supremya At Night 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.