Loading...
Sisley

Sisley Supremÿa The Supreme Anti-Aging Skin Care Cream 50ml

En eksepsjonell nattkrem utviklet for tørr hud eller hud som mangler pleie. Gir huden fornyet energi og en vakker glød.

kr 7 135,00
Beskrivelse

Intensiv ekstra rik anti-age nattkrem til alle hudtyper.

Hver natt nøytraliserer Supremya de skader som huden har pådratt seg i løpet av dagen og forbereder huden på den følgende dags utfordringer. På bare 2 måneder* har produktet reparert fortidens skader.

Supremÿa virker om natten, når huden regenerer seg selv og er med på å booste hudens naturlige reperasjonsprosesser, så den kan gjenopprette sitt ungdommelige utseende.

Supremÿa Baume er det ultimate foryngende hudpleieproduktet spesielt designet for å takle tørr og veldig tørr hud som har tørket ut på grunn av miljøbelastning eller mangel på pleie. Kremens konsistens er fin, fyldig og fast og er lett å påføre på huden.

Kjernen i dette produktet er Sisleys patenterte * Phyto-Complex LC12 (12-timers konsentrat som gir celler lang levetid): En kraftig kombinasjon av fire plantebaserte aktive ingredienser som fungerer om natten, med cellefornyelse på topp og nærende huden et synlig foryngende løft.
* Patent pågår

Supremÿa Baume inneholder et intensivt nærende kompleks som gjenoppbygger og foredler huden (hasselnøttolje, kokosnøtsmør, macadamiaolje). Et eksepsjonelt produkt som nærer hudens lipider dypt inn i huden og får huden til å føle seg komfortabel, næret og fornyet.

Natt etter natt blir huden gjenoppbygd, raffinert og klargjort slik at den er klar til å takle den kommende dagen.

Huden føles umiddelbart næret, godt fuktet og behagelig. Den blir fyldigere, fastere, strammere og synlig jevnere. På bare to måneder hjelper Supremÿa Baume med å reparere eksisterende hudskader. Den dype foryngende effekten sees tydelig på hudens overflate. Huden ser fastere, glattere og mer strålende ut når du våkner. Rynker og fine linjer reduseres synlig. Huden er ombygd, raffinert og klargjort slik at den er klar til å takle den kommende dagen. Natt etter natt optimaliserer Supremÿa Baume hudens fremtid. De synlige tegnene på hudens programmerte aldringsprosess er uskarpe og huden eldes på en mer ungdommelig måte.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Supremÿa The Supreme Anti-Aging Skin Care Cream 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.