Loading...
Sisley

Sisley Phyto-Blanc Targeted Dark Spot Corrector 7ml

Effektiv behandling mot pigmentflekker 

kr 1 700,00
Beskrivelse

Phyto- Blanc Targeted Dark Spot Corrector er en effektiv behandling mot pigmentflekker forårsaket av aldring, sol eller hudproblemer. Den har en patentert kompleks* og naturlige ingredienser som reduserer størrelsen og intensiteten av flekkene etter 15 dager. For første gang** virker den også på pigmenteringer som er spesielt vanskelige å fjerne. En dobbel virkning for å gi huden en jevn og strålende glød:

  1. Lysnende virkning. Den perfekte kombinasjonen av en patentert kompleks* og naturlige ingredienser reduserer størrelsen og intensiteten av pigmentflekker (forårsaket av aldring, sol eller hudproblemer). Huden ser mer ensartet ut og får en jevnere og mer strålende hudtone.
  2. Målrettet virkning på eldre pigmenteringer som er vanskelig å fjerne. Engkarse bekjemper utseendet på eldre pigmentflekker, og gjør de mindre synlige på hudoverflaten.Den perfekte kombinasjonen av et patentert kompleks * og nøkkelingredienser av naturlig opprinnelse reduserer størrelsen og intensiteten av alle mørke flekker, samtidig som den kjemper mot forekomst av nye mørke flekker. Hudtonen blir jevnere og mer strålende.

Phyto- Blanc Targeted Dark Spot Corrector har en silkemyk konsistens som smelter inn i huden uten å virke fet. Den smarte applikatorbørsten gjør det lett å påføre produktet nøyaktig der du trenger det. Denne korrigerende behandlingen passer for alle hudtyper, kjønn, aldre og hudtoner. Den er et perfekt tilskudd til Sisleys anti-pigmentserum, avhengig av årsaken til pigmentflekkene, enten de skyldes:
Aldring: Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Radiance Anti-Dark Spot Serum
Sol: Phyto-Blanc Le Concentré Pure Bright Activating Serum
Hudproblemer: Intensive Serum with Tropical Resins

PET-flasken er designet for å kunne resirkuleres.

Synlig effektivitet på alle hudtoner. *** Fra 15 dager ble synligheten av mørke flekker mindre.  Hudtonen ble jevnere og fikk mer glød.

  • Patentert i Frankrike ** Hos Sisley *** Produktet ble testet på et flerkulturelt panel.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Sisley Phyto-Blanc Targeted Dark Spot Corrector 7ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.