Loading...
Sisley

SISLEY Velvet Nourishing Body Cream with Saffron Flowers 200ml

Beroligende og pleiende.

kr 1 540,00
Beskrivelse

De 4 handlingene til Velvet Body Balm med Safranblomster for ultra komfortabel og næret hud.

1. ØYEBLIKKELIGE LUKTER
Safranblomstekstrakt, med kraftige beroligende egenskaper, gjenoppretter komforten til tørr hud. Harpagophytum ekstrakt styrker denne handlingen mens den mykgjør huden. Følelsene av ubehag blir umiddelbart beroliget.

2. REPARASJON
Sheasmør, med enestående regenererende egenskaper, beskytter og reparerer huden takket være det høye innholdet av essensielle fettsyrer. Reparert og forsterket, er huden beskyttet mot uttørking av ytre påkjennelser.

3. HELT NÆRING
En cocktail av ultra-nærende aktive ingredienser (Japanese Lily of the Valley ekstrakt, Macadamia olje og Babassu olje) styrker den hydrolipidiske filmen for å beskytte huden og gi næring.. Huden er smidig, myk og intenst næret.


4. FUKTER
Plantebasert sukker og glyserin hjelper til med å fange opp og feste vann i stratum corneum for å sikre optimal hydrering umiddelbart og dag etter dag.


En kremaktig og silkeaktig tekstur etter herding, som smelter lett etter påføring for å omslutte huden i en myk, beskyttende og trøstende film. Den ikke-fete og ikke-klissete overflaten gjør at du kan kle deg umiddelbart etter påføring.
Den gunstige duften av naturlig opprinnelse med noter av honning og appelsinblomst gir en følelse av umiddelbar beroligende.

Beroliget, reparert, næret og hydrert, er huden smidig, myk og beskyttet.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:SISLEY Velvet Nourishing Body Cream with Saffron Flowers 200ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.