Loading...
Supracor Spacells

Supracor SpaCells Bath Mitt - Sort

Unn deg din egen lille spa hjemme i dusjen eller i badekaret med Supracor Bath Mitt

kr 600,00
Beskrivelse

Unn deg din egen lille spa hjemme i dusjen eller i badekaret med Supracor Bath Mitt. "Vidunder-votten" renser og eksfolierer kroppen, og holder seg like god og fin over tid.  Masser i sirkulære bevegelser for å få fart på blodsirkulasjonen og ta bort døde hudceller. Huden oppleves mykere med jevnere struktur og gjenvunnet glød. Ypperlig å bruke før voksing for å motvirke inngrodde hår, også gir den et jevnere resultat når du bruker den før selvbruning. Effektiv til å fjerne rester av selvbruning.

Tørrbørsting

Supracor Spacells Bath Mitt er perfekt å bruke til tørrbørsting av kroppen. Ved at den er utformet som en hanske, har du god kontroll på børsten og kommer godt til. Dessuten er den mer effektiv, og du kan dermed unne deg den gode selvpleien tørrbørsting gir enda oftere. Ved bruk av Supracor Spacells til tørrbørsting setter du i gang blodsirkulasjonen samtidig som du eksfolierer huden. Resultatet er en myk hud med gjenvunnet glød og generelt sunnere hudhelse.

Fordi Supracor børstene er naturlig antibakterielle trenger du ikke bekymre deg for at de skal trekke til seg bakterier, bare rist av overflødig vann etter bruk og heng opp i stroppen til tørk. Selveste Chanel Au Ritz Spa bruker Supracor Spacells vottene i behandling på klienter.

Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Supracor SpaCells Bath Mitt - Sort
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.