Loading...
Victoria Beckham Beauty

Victoria Beckham Portofino '97 100ml

Aromatisk sitrusduft med bergamott, amber, vetiver og patchouli

kr 3 400,00
Beskrivelse

Portofino´97 er duften av frisk sitrus og aromatisk krydder. Et euforisk møte med kalabrisk bergamott og sort pepper, blandet med noter av røkelse, amber, patchouli og vetiver.

Portofino '97 passer for de som foretrekker friske aromatiske dufter med krydder og varme noter. Duften er ideell for de som liker romantiske og sofistikerte dufter.

Duftnoter:
Toppnoter: Bergamott fra Calabria, sort pepper
Hjertenoter: Amber, røkelse
Basenoter: Vetiver, patchouli

Duftfamilie: CITRUS – WOODY

En ny forelskelse. En hemmelig flukt. Portofino '97 uttrykker en spirende romanse: adrenalinet, flørten og forelskelsen. Spenningen av en hemmelig flukt og en hyllest til Victoria og Davids tidlige stevnemøter på den italienske kysten.

Duften passer på kveldstid, i romantiske anledninger, og når man ønsker å gi et varig inntrykk.

Portofino '97 er laget i samarbeid med den anerkjente parfymøren Jérôme Épinette. Den er inspirert av Victoria Beckhams mote- og skjønnhetsmerke, som står for ren kvalitet og eleganse. Parfymens vakre flakong er inspirert av en vintage parfymeflakong Victoria fant på en av sine reiser. Den blå emaljen på Portofino '97-flakongen symboliserer den turkise fargen i det Liguriske hav.

"When David and I first met, we kept our relationship under wraps. This was when I was in the Spice Girls, when we were enormously successful all around the world, and David was playing for Manchester United. In 1997, we decided to take a trip to Portofino. I remember the light, I remember how the hotel smelled and how exciting that time was. I remember it all like it was yesterday." xVB

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Victoria Beckham Portofino '97 100ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.