Loading...
VINTNER'S DAUGHTER

VINTNER'S DAUGHTER Active Botanical Serum 30ml

Luksuriøs mirakelolje som passer alle hudtyper

kr 2 145,00
Beskrivelse

Harpers´s Bazaar: "BEST FACE OIL" Active Botanical Serum™ 2020 Beauty Awards

Cosmopolitan: "BEST SKINCARE PRODUCT" C 2019 Cosmo Loves Awards

Into the Gloss: "BEST HYBRID" Active Botanical Serum™ 2018 Best Beauty Awards

Active Botanical Serum™ er en ansiktsolje som vil gi huden glød og næring med nøye utvalgte mineraler, vitaminer og fettsyrer. Huden vil få en jevnere hudtone og masse glød. Serumet vil også fornye huden, reparere og beskytte. Passer alle hudtyper, og vil gi resultater uansett alder, kjønn, hudtone og hudtype.

Serumet gir fukt og næring med omega 3, 6, 7 og 9. Styrker hudens barriere og forbedrer en gusten hud. Roer ned en stresset hud med alfalfa, calendula, druekjerner og dandelion. Minsker rødhet i huden og gor en naturlig frisk glød. Nesle, lavendel, gulrotfrø og sitron revitaliserer og jevner ut hudtonen. Rose, frankinsence, tamanu og gurkemeie beskytter huden.

100% naturlige ingredienser: Laget uten sulfater, parabener, ftalater, syntetisk duft, PEGs, eller SLSs

Historien:
Vintner´s Daughter lages med de fineste botaniske råvarer, kombinert med den nyeste teknologien innen hudpleie. Er du en av de som ønsker en enkel, men høyst effektiv rutine kan vi anbefale deg å bli bedre kjent med Vintner´s to produkter Active Botanical Serum og Active Treatment Essence.

Vintner´s Daughter ble grunnlagt med ett enkelt mål: Å skape hudpleie med en uovertruffen kvalitet og effektivitet. Det hele startet med April Gargiulo. Vintner´s Daughter er oppkalt etter Aprils eldste datter. Da hun var gravid for første gang fikk hun problemer med huden -de samme hun hadde i tenårene. Hun undersøkte ingrediensene på “luksusproduktene” hun brukte, og fant ut at de inneholdt ingredienser med svært lav kvalitet. 

Med bakgrunn fra familiens vingård i Napa Valley og et nært forhold til kvalitet, håndtverk og råvarer, bestemte hun seg for å bruke nettverket sitt til å finne de beste botaniske ingrediensene på markedet som er dyrket under de beste vilkårene. April bestemte seg for å lage et eget produkt som skulle være aktivt, rent og trygt å bruke for alle.

Det første produktet var Active Botanical Serum, som ble lansert i 2014. Fem år senere ble Active Treatment Essence introdusert. Sammen gir de den optimale næringen til huden med enestående resultater. I hjertet av produktene ligger “Phyto Radiance Infusion”, en 21 dagers prosess som starter med planter som høstes rundt i hele verden og som utnytter det beste fra hver plante.

 

 

Vintner's Daughter - Brand Story - Stockists from Vintner's Daughter on Vimeo.

 

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:VINTNER'S DAUGHTER Active Botanical Serum 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.