Loading...
VINTNER'S DAUGHTER

VINTNER'S DAUGHTER Active Renewal Cleanser™ 115ml

Effektiv og skånsom rens som passer alle hudtyper

kr 1 200,00
Beskrivelse

My skin feels like I have had a treatment after each cleanse. Thank you! - Genevieve

Active Renewal Cleanser is UNBELIEVABLE! I had waterproof mascara that I couldn’t get off using my regular cleanser and there wasn’t a trace of it left and my skin feels like butter! I’M OBSESSED. - Jane H

Active Renewal Cleanser™ fra Vintner’s Daughter er en skånsom rens som effektivt fjerner sminke, solkrem og urenheter. Den lysner, balanserer og gir energi til huden, samtidig som den reduserer synligheten av porer og gir en glattere og mer forfinet hud. Den milde kremkonsistensen skummes opp, og i ett enkelt trinn får du en ren, frisk og gjennomfuktet hud.

Active Renewal Cleanser™ inneholder Vintner´s Daughters unike Phyto Radiance Infusion™, en kraftfull blanding av vann- og oljeløselige planteekstrakter som nærer og renser huden. Naturlige antioksidanter lysner, nærer og støtter naturlig kollagenproduksjon.

For optimal glød, fortsett med Active Treatment Essence™ og Active Botanical Serum™, en luksuriøs hudpleierutine som passer alle hudtyper.

Historien:
Vintner´s Daughter lages med de fineste botaniske råvarer, kombinert med den nyeste teknologien innen hudpleie. Ønsker du en enkel, men høyst effektiv rutine kan vi anbefale deg å bli bedre kjent med Vintner´s to produkter Active Botanical Serum og Active Treatment Essence.

Vintner´s Daughter ble grunnlagt med ett enkelt mål: Å skape hudpleie med en uovertruffen kvalitet og effektivitet. Det hele startet med April Gargiulo. Vintner´s Daughter er oppkalt etter Aprils eldste datter. Da hun var gravid for første gang fikk hun problemer med huden -de samme hun hadde i tenårene. Hun undersøkte ingrediensene på “luksusproduktene” hun brukte, og fant ut at de inneholdt ingredienser med svært lav kvalitet.

Med bakgrunn fra familiens vingård i Napa Valley og et nært forhold til kvalitet, håndtverk og råvarer, bestemte hun seg for å bruke nettverket sitt til å finne de beste botaniske ingrediensene på markedet, dyrket under de beste vilkårene. April bestemte seg for å lage et eget produkt som skulle være aktivt, rent og trygt å bruke for alle.

Det første produktet var Active Botanical Serum, som ble lansert i 2014. Fem år senere ble Active Treatment Essence introdusert. Sammen gir de optimal næring til huden med enestående resultater. I hjertet av produktene ligger “Phyto Radiance Infusion”, en 21 dagers prosess som starter med planter som høstes rundt i hele verden og som utnytter det beste fra hver plante. I 2023 lanserer Vintner´s Daughter renseproduktet Active Renewal Cleanser™, det perfekte første trinn i hudpleierutinen.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:VINTNER'S DAUGHTER Active Renewal Cleanser™ 115ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.