Loading...
VINTNER'S DAUGHTER

VINTNER'S DAUGHTER Active Treatment Essence 50ml

Nydelig essens som fornyer huden og gir masse glød.

kr 2 250,00
Beskrivelse

Glamour: "BEST ESSENCE" Active Treatment Essence™ -2020 Beauty Awards

ELLE: "BEST SKINCARE TREATMENTS" Active Treatment Essence™ -2019 Future of Beauty Awards

Vogue: "It´s second-Ever-Product -And it´s well worth the wait" - Active Treatment Essence™  

 

Vintner´s Daughter lages med de fineste botaniske råvarer, kombinert med den nyeste teknologien innen hudpleie. Er du en av de som ønsker en enkel, men høyst effektiv rutine kan vi anbefale deg å bli bedre kjent med Vintner´s to produkter Active Botanical Serum og Active Treatment Essence.

Vintner´s Daughter ble grunnlagt med ett enkelt mål: Å skape hudpleie med en uovertruffen kvalitet og effektivitet. Det hele startet med April Gargiulo. Vintner´s Daughter er oppkalt etter Aprils eldste datter. Da hun var gravid for første gang fikk hun problemer med huden -de samme hun hadde i tenårene. Hun undersøkte ingrediensene på “luksusproduktene” hun brukte, og fant ut at de inneholdt ingredienser med svært lav kvalitet. 

Med bakgrunn fra familiens vingård i Napa Valley og et nært forhold til kvalitet, håndtverk og råvarer, bestemte hun seg for å bruke nettverket sitt til å finne de beste botaniske ingrediensene på markedet som er dyrket under de beste vilkårene. April bestemte seg for å lage et eget produkt som skulle være aktivt, rent og trygt å bruke for alle.

Det første produktet var Active Botanical Serum, som ble lansert i 2014. Fem år senere ble Active Treatment Essence introdusert. Sammen gir de den optimale næringen til huden med enestående resultater. I hjertet av produktene ligger “Phyto Radiance Infusion”, en 21 dagers prosess som starter med planter som høstes rundt i hele verden og som utnytter det beste fra hver plante.

Active Treatment Essence™er formulert spesielt for å gi fukt, jevne ut hudtonen, revitalisere og gjenopprette hudens balanse. Essensen vil virke som en “fukttransportør” og støtte daglig reparasjon og beskyttelse av huden. Essensen passer alle hudtyper, og vil gi resultater uansett alder, kjønn, hudtone og hudtype.

100% naturlige ingredienser: Laget uten sulfater, parabener, ftalater, syntetisk duft, PEGs, eller SLSs

 

 

 

Vintner's Daughter - Brand Story - Stockists from Vintner's Daughter on Vimeo.

 

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:VINTNER'S DAUGHTER Active Treatment Essence 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.