Loading...
ACQUA DI PARMA

ACQUA DI PARMA COLONIA FUTURA COFFRET XMAS 2020

Et festlig gavesett med Colonia Futura favoritter presentert i en gaveeske

kr 1 275,00
Beskrivelse

Et festlig gavesett med Colonia Futura nødvendigheter presentert i en gaveeske dekorert med elegante illustrasjoner av den kinesiske kunstneren Oamul.

Colonia Futura gavesett inkluderer en 100 ml Eau de Cologne, en 75 ml forfriskende hår- og dusjgel og en 50 ml deodorantspray, som tilfører livlige italienske sitrusfrukter med aromatiske og treaktige toner. Spesielt presentert i en festlig utgave gul boks med den lysende innredningen til den kinesiske kunstneren Oamul.

Eau de Cologne: En livlig og utemmet kreasjon som blander sitrusfriskheten til Colonia med aromatiske og treaktige fasetter.
En gave fra naturen som inneholder 99% naturlige ingredienser *
* Beregning basert på ISO 16128 del 2 og leverandørdataprosent av vann inkludert. De resterende 1% bidrar til å optimalisere integriteten til formelen over tid.

Hår og dusjgel: Nyt et avslappende øyeblikk som skjemmer bort huden din og håret, og etterlater dem lett i glitrende toner. En delikat formel som gir en behagelig følelse av friskhet som etterlater huden renset og myk, og håret er duftende i de livlige tonene til Colonia Futura.

Deo Spray: En alkoholbasert formel som sikrer langvarig beskyttelse med de glitrende tonene fra Colonia Futura. Formulert for umiddelbar friskhet hele dagen.

Acqua di Parma og den kinesiske kunstneren Oamul kommer sammen i et kunstnerisk samarbeid som forvandler tradisjonelle høytidslys til en elegant moderne grafisk tolkning for høytidssesongen 2020. Illustratøren, kjent for sitt surrealistiske og moderne syn på verden, belyser Holiday-kolleksjonen med sin lysende og lyse innredning inspirert av estetikken og visjonen til Maison.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:ACQUA DI PARMA COLONIA FUTURA COFFRET XMAS 2020
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.