Loading...
Amazing Space

Amazing Space THE SKIN NUTRITION - All in one, Vitaminer & mineraler 90 tabletter

Denne målrettede kuren styrker hudens indre balanse.

kr 565,00
Beskrivelse

Denne målrettede kuren styrker hudens indre balanse. Kuren er basert på 1 tablett, som tas daglig i 3 måneder eller hele året – gjerne i forbindelse med et måltid. Tabletten er bredspektret sammensatt av aktive vitaminer, organisk bundne mineraler og vegetabilske ekstrakter som sammen har som mål å opprettholde tilstanden til huden og bindevevet.

VARE PÅ DIN INNRE VELVÆRE FOR ET VAKKERT EKSTERIØR
Vårt indre velvære er ofte et oversett område hvor produktene vi tilfører huden gis størst verdi. Men ideen om å dele kroppen på den måten er helt feil. Kroppen er et stort system – alt henger sammen, og hudens utstråling er derfor i stor grad basert på vårt indre velvære.

Hvis du vil være sikker på at du får i deg en jevn og optimal mengde vitaminer og mineraler, er det lurt å ha et vitamin- og mineraltilskudd daglig. Velg de økologiske typene for å få best kvalitet og størst opptak. Mangel på ulike mikronæringsstoffer kan igjen være årsak til ubalanse og hudproblemer.

Vitaminer A, B, C, D, E samt kalsium, magnesium, jern, sink, kobber, mangan, selen, krom, molybden og jod
Retinol og biotin opprettholder hudens bindevev / elastiske fibre og riboflavin beskytter mot frie radikaler
Økologisk ekstrakt fra guarana, ginsing, ingefær og gelé royal
Algene chlorella og spirulina, som er kjent for sin rensende effekt
Tips! Retinol (vitamin A) og biotin-enzymet bidrar til å fremme hudens elastisitet og smidighet.

Kalsium, sink, jern og B-vitaminer styrker neglene og din generelle helsetilstand. Jernmangel kan oftest kureres med rikelig med spinat og andre grønne blader. Kalsium finnes i havregryn og grønnsaker, sink i f.eks mandler, linser og bønner.

Visste du? Uren hud blir bedre med vitamin A og sink, men forverres ofte av for mange meieriprodukter, kakaosmør og sterke krydder.

Det trenger ikke være så vanskelig! Mer energi og overskudd i hverdagen oppnås enkelt og banalt med 6-8 timers regelmessig søvn, fysisk trening og en daglig bredspektret vitaminpille.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Amazing Space THE SKIN NUTRITION - All in one, Vitaminer & mineraler 90 tabletter
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.