Loading...
Biologique Recherche

Biologique Recherche Serum de Teint No4 30ml

Topp-serum med farge som beskytter og gir huden masse glød.

Du må logge inn for å se pris.
Beskrivelse

Sérums de teint kombinerer perfekt hudpleieproduktytelse og ideell hudpleiesminke.

Serum de Teint kombinerer perfekt hudpleieproduktytelse og ideell sminkeproduktdekning. Takket være deres langvarige fuktighetsvirkning, føles overhuden behagelig hele dagen uten sensasjoner av tetthet. Deres samlende og beskyttende aktive ingredienser gir dem utrolige fotobeskyttende og samlende egenskaper. Huden puster og hudtonen er lys og full av utstråling, for en garantert "sunn glød" -effekt.
 
Den nye samlingen Tinted Moisturizer fra fransk hudpleie kult-favoritt Biologique Recherche kombinerer perfekt hudpleieprodukt ytelse og vitenskap med ideell makeup produkt dekning.

Hvert produkt har en presis kombinasjon av pigmenter for å skape den ideelle fargen for hver hudfarge. Det er fem fargetoner, slik at du kan velge riktig produkt basert på sesong og endringer i brunfargen. En flytende tekstur gir en enkel og sømløs applikasjon.

Deres fotobeskyttende og antiforurensningsaktive ingredienser vil bidra til å skape et "skjold" på hudens overflate mot urbane partikulære miljøgifter og frie radikaler indusert av solstråling. Huden er fuktig og beskyttet mot harde ytre faktorer. Teint er jevnere, lysere og full av utstråling.

Takket være deres langvarige fuktighetsvirkning, føles huden behagelig hele dagen uten sensasjoner av tetthet. Deres samlende og beskyttende aktive ingredienser gir dem utrolige fotobeskyttende og samlende egenskaper.

Ingredienser
Bruksanvisning
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Biologique Recherche Serum de Teint No4 30ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.