Loading...
Juice Beauty

Juice Beauty Stem Cellular Instant Eye Lift Algae Mask 5ml

Denne fantastiske øyemasken gjenoppliver, klarner og løfter øynene på et øyeblikk.

kr 150,00
Beskrivelse

Denne fantastiske øyemasken gjenoppliver, klarner og løfter øynene på et øyeblikk. Juice Beauty Stem Cellular Eye Lift bruker et helt nytt system som dramatisk forbedrer dine øynes utseende på ti minutter. Instant Eye Lift har en to stegs prosess hvor antioksidanter og næringsstoffer fra alger utløses når øyemasken kombineres med Activator Fluid, som resulterer i reduksjon av fine linjer, rynker og poser under øynene, og etterlater øynene nydelige og forfrisket.

Hvem bør bruke det? Juice Beauty er Stem Cellular Instant Eye Lift er ideell for alle hudtyper og spesielt gunstig for hud som viser tegn på aldring, inkludert fine linjer, rynker og solskader.

Fordeler: Reduserer synligheten av hevelser rundt øynene med økologisk agurk, hvit te, og Arnica ekstrakter. Lysner med vitamin C. Behandler de sarte området rundt øynene og bekjemper frie radikaler med en blanding av stamceller fra eple, grapefrukt og sitron. Fukter og frisker opp med økologisk aloe og alger. Gir smidig hud tekstur med hyaluronsyre og kamille.

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Juice Beauty Stem Cellular Instant Eye Lift Algae Mask 5ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.