Loading...
Rudolph Care

Rudolph Care Signature Notes Eau De Parfume 50ml

Duften av Rudolph Care

kr 675,00
Beskrivelse

Signatur Notes er duften av Rudolph Care. Feminin, sofistikert og stille. Lette, flyktige duftmolekyler åpner duften med sprudlende, grønne toppnoter. Myke beroligende og lett pudrete hjertetnoter akkompagnerer duften, som rundes av med dype varme bunnoter. En perfekt balanse mellom det sprudlende friske grønne og det varme sensuelle i en behagelig duft.  

Signatur Notes Eau de Parfum er en 100% naturlig parfyme, laget på ren molekylær magi uten de 26 duft allergenene. Det er en eksklusiv duft, reservert for kvinnen som bærer den, og de få som kommer i nærheten av henne.   

"Signatur Notes er en stille og perfekt balansert duft som omfavner en, uten å forstyrre. Jeg bruker Eau de Parfume sjenerøst over hele kroppen og lar den naturlige parfymen utfolde seg i samspillet mellom min lotion / olje og min naturlige kroppslukt "Andrea Elisabeth Rudolph

Hvordan bruke parfyme:

Tenk på parfyme som en del av din garderobe. Vær forsiktig når du tar den på - akkurat som med ditt fineste lingeri eller et par dyre silkestrømper.  Signatur Notes Eau de Parfume er en naturlig parfyme skapt for generøs bruk. Spray lett over kroppen og la de sprudlende, myke og varme duft notene omfavne deg og smelte sammen med din naturlige duft. 

Vil du ha en mer dyp og intens duftopplevelse, kan du bygge din duft opp med Signatur Notes Huile de Parfum. Start med å bruke Huile de Parfum på innsiden av håndleddene og albuene, knærne, øreflippene. Der hvor pulsen slår. Avslutt med å spraye generøst med Signatur Notes Eau de Parfume som en lett og forfriskende naturlig parfyme.

Skriv din egen omtale
Du omtaler:Rudolph Care Signature Notes Eau De Parfume 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.