Loading...
Victoria Beckham Beauty

Victoria Beckham Suite 302 100ml

Forførende og sensuell duft med sort kirsebær og rose, lær og tobakk

kr 3 400,00
Beskrivelse

Suite 302 er en duft av berusende glamour, en dyp og selvsikker kjærlighet, et minne om Victoria og Davids luksuriøse jubileumsreiser til Paris. Hotellrom fylt med duften av roser og krydrede pepperkorn, til intime spaserturer i byens sjarmerende gater ved midnatt, med sine røykfylte maskuline noter.

Suite 302 passer for de som foretrekker sensuelle, dype og overdådige dufter. Den appellerer til de som hyller luksus og glamour.

Duftnoter:
Toppnoter: Sorte kirsebær, røde pepperkorn
Hjertenoter: Midnattsfiol, rose
Basenoter: Tobakksblader, sort lær

Duftfamilie: WOODY – AMBER

En forførende flukt. En spennende opplevelse. Den berusende duften av glamour. Victoria Beckham har skapt en overdådig duft inspirert av romantiske helgeturer til Paris. Suite 302 åpner med krydrede og fruktige noter, sensuelle sorte kirsebær og røde pepperkorn. Hjertet av parfymen er inspirert av dunkle hotellrom, fylt med duften av rose centifolia, midnattsfiol, og narkotisk musk, som gir en dyp aroma. Basen er satt sammen av fløyelsmykt sort lær, mettet med papyrus og maskuline tobakksblader.

Duften er perfekt for elegante kvelder, spesielle arrangementer og glamorøse sammenkomster.

Suite 302 er laget i samarbeid med den anerkjente parfymøren Jérôme Épinette. Den er inspirert av Victoria Beckhams mote- og skjønnhetsmerke, som står for ren kvalitet og eleganse. Parfymens vakre  flakong er inspirert av en vintage parfymeflakong Victoria fant på en av sine reiser. Den hvite emaljen symboliserer den lille hvite Roberto Cavalli-kjolen Victoria hadde på seg  ved fornyelse av bryllupsløftene med David.

"This fragrance captures the memories of David and I in Paris. This is the city we sneak off to, it is always our happy place, whether for an occasional weekend, or a birthday, or anniversary, I’ve always felt a natural connection to Paris." xVB

Ingredienser
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Victoria Beckham Suite 302 100ml
Hvordan vurderer du dette produktet?
© 2020 Gimle Parfymeri. All Rights Reserved.